Rulouri de pui - Antal Alice Sandra

12 aprilie 2012 15:20   Rețete
Ultima actualizare:

Ingrediente: 1 piept de pui mare, 1 morcov, 150 g caşcaval, 1 măr, sare, piper, 1 lingură pastă de ardei, 1 lingură zahăr, 1 lingură apă, pesmet, ulei pentru prăjit.

Mod de preparare:

Pieptul de pui se taie felii şi se bate uşor. Se face o umplutură din morcov, măr, sare, pastă de ardei, zahăr, apă şi piper.

Pe fiecare bucată de carne se pune o felie subţire de caşcaval şi umplutura.

Apoi se rulează, se trec prin pemet şi se prăjesc în baie de ulei. Se servesc cu lămâie.

Poftă bună!

Trimite şi tu o reţetă delicioasă!

Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete? Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.

Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro. Cea mai arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă, în paginile de sănătate din ziarul Click! şi va fi premiată.

Celelalte reţete interesante, însoţite de fotografii, vor fi publicate pe site-ul www.click.ro. Caută-ne şi pe Facebook!

Mai multe