Rulouri de spanac cu somon afumat - Ramona Arsene

31 mai 2012 15:25   Rețete
Ultima actualizare:

Ingrediente: 500g de spanac congelat, 5 ouă, 100 g de cremă de brânză sau ricota, 200 g de somon afumat, sare, piper.

Mod de preparare:

Spanacul se decongelează la temperature camerei, se stoarce şi se presează.

Se bat ouăle ca pentru o omletă şi se adaugă spanacul. Se amestecă bine până când se obţine un amestec omogen. Adaugi sare, piper.

Se acopera fundul tăvii şi se varsă compoziţia în tavă. Se pune 15 minute în cuptorul încins la 200 C. Apoi, se lasă la răcit 5 minute.

Se întinde crema de brânză pe toată suprafaţa „omletei cu spanac" şi , deasupra, feliile de somon afumat care acoperă brânza.

Se rulează strâns începând de la lungimea dreptunghiului şi se împachetează rulada în folie de plastic.

Se ţine minimum o oră şi jumătate la frigider.

Se serveşte feliat.

Poftă bună!

Trimite şi tu o reţetă delicioasă!

Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete? Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.

Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro. Cea mai arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă, în paginile de sănătate din ziarul Click! şi va fi premiată.

Celelalte reţete interesante, însoţite de fotografii, vor fi publicate pe site-ul www.click.ro. Caută-ne şi pe Facebook!

Mai multe