Salată cu fasole și năut, rețeta libaneză

1 martie 2018 15:13   Rețete
Ultima actualizare:

O rețetă consistentă de post, din bucătăria libaneză, ca garnitură sau cină ușoară.

De ce ai nevoie ca să faci salată cu fasole și năut, după o rețetă libaneză:

2 conserve (440 g fiecare) de fasole boabe roșie, scursă

1 conserva (440 g) năut, scurs

1 ceapă roșie, tocată

2 tulpini de țelină, tăiată pe jumătate pe lungime și tocată

1 castravete mediu, curățat și tocat cubulețe

¾ cană pătrunjel proaspăt tocat

2 linguri mărar sau mentă proaspăt/ă tocat/ă

¼ cană ulei de măsline

¼ cană zeamă de lămâie (circa 1 ½ lâmâie)

3 căței de usturoi, zdrobit sau tocat

sare

boia

Află rețeta pe clickpoftabuna.ro

Mai multe