Salată de paste cu valeriană şi ciuperci - Panazan Bianca Raluca

24 aprilie 2015 20:14   Rețete
Ultima actualizare:

INGREDIENTE

  • •        paste (penne)
  • •        1 sfeclă mică roşie fiartă
  • •        mix de salată valeriană
  • •        2 linguri de ciuperci din conservă
  • •        ulei de măsline
  • •        zeamă de lămâie
  • •        sare/piper

Mod de preparare

Pastele se pun la fiert când apa începe să fiarbă, se adaugă şi sare şi se lasă timpul scris pe pungă sau cutie. Când sunt gata se scurg de apă, se amestecă cu salata valeriană ruptă în bucăţi mai mici, se pune uleiul şi zeama de lămâie, condimentele şi se amestecă uşor. Se adaugă şi ciuperciile clătite în apă rece şi tăiate. Sfecla fiartă se curaţă de “coaja” de deasupra şi se taie în cubuleţe. Se aranjează salata şi… Poftă bună!

Mai multe