Salată italiană, un răsfăţ de post cu sfeclă şi portocale

13 martie 2017 13:02   Rețete
Ultima actualizare:

Îţi prezentăm o combinaţie clasică, după o reţetă italiană: gustul dulce sfeclei roşii, alături de gustul acrişor al portocalelor şi aroma măslinelor vor da o savoare aparte acestei salate de post. Iar dressingul este cel care leagă toate aceste arome inconfundabile.

Salată italiană cu sfeclă şi portocale – Ingrediente

6 sfecle potrivite (galbene sau roşii sau amestecate), spălate foarte bineulei de măslinesare grunjoasăpiper negru măcinat4 portocale1 cicoare roşie mică, dată prin răzătoare70 g măsline negre, fără sâmburi½ legătură pătrunjel verde, tocat

Pentru sosul vinaigrette

60 ml oţet din vin alb½ linguriţă muştar de Dijon1 ceapă mică, tocatăsare grunjoasăpiper negru măcinat80 ml ulei de măsline

Află cum se prepară această salată italiană cu sfeclă şi portocale pe clickpoftabuna.ro!

Mai multe