Savurează o ruladă cu fructe excelentă!

22 iulie 2013 8:06   Rețete
Ultima actualizare:

Ingrediente:

Pentru blat: 4 ouă, 100 g zahăr pudră, 4 linguri făină, 1 fiolă esenţă de vanilie

Pentru crema de vanilie: 3 ouă, 2 albuşuri, 80 g făină, 150 g zahăr, 500 ml lapte, 25 g unt, 1 fiolă esenţă de vanilie

Pentru umplutură: 4-5 linguri gem de caise, 1 banană, 1 portocală, 2 kiwi, 2 felii de ananas

Pentru decor: 50 ml frişcă, 50 g fulgi de cocos

Mod de preparare:

Pentru blat, baţi albuşurile spumă tare cu un praf de sare, adaugi gălbenuşurile frecate separat cu zahărul, adaugi esenţa de vanilie, făina „în ploaie" şi amesteci uşor până se omogenizează.

Torni compoziţia într-o formă dreptunghiulară tapetată cu folie specială de copt şi o coci, în cuptorul preîncălzit, circa 15 minute. Scoţi blatul pe un prosop umezit cu apă rece şi îl rulezi cu prosop cu tot.

Citeşte aici cum faci crema şi cum montezi rulada

Mai multe