Secretul murăturilor în saramură - cum le prepari ca să rămână tari şi crocante

13 noiembrie 2019 12:10   Rețete
Ultima actualizare:

Dacă nu ţi-ai umplut cămara cu murături şi vrei să te pregăteşti din plin pentru iarnă îţi propunem să descoperi secretul murăturilor în saramură.

Murăturile n-ar trebui să lipsească din casa niciunei gospodine, mai ales că merg de minune cu mâncărurile grase din timpul iernii şi au şi proprietăţi curative.

Fie că vrei să pui la murat gogoşari, castraveţi ori alte legume, dacă vrei să rămână tari trebuie să adaugi câţiva căţei de usturoi, care vor da o aromă aparte murăturilor.

Citește continuarea articolului, aici!

Citește și: 

Adelina Pestriţu a dezvăluit câţi bani poţi să faci din Instagram: „Din social media îţi poţi cumpăra case, maşini…”Nicoleta Luciu s-a pus pe slăbit şi e de nerecunoscut! Cum arată fosta vedetă TV după ce şi-a recuperat silueta care a consacrat-o

Mai multe