Secretul pe care trebuie să îl știe toate gospodinele! Așa se fac cele mai pufoase găluște
6 iulie 2018 10:13
Rețete
Ultima actualizare:
Supa cu găluște este un preparat care ne duce cu gândul la copilărie. Nimic nu se compară cu o supă gustoasă de găină cu găluște pufoase, care ți se topesc în gură. Care este secretul lor? Veți afla în rândurile de mai jos.
Pentru început, este bine de știut că grișul folosit joacă un rol foarte important în textura găluștelor. De asemenea, ouăle trebuie să fie proaspete și, de preferat, bio.
Iată ce ai nevoie pentru o supă delicioasă cu găluște pufoase:
500 g de carne de pasăre
1 rădăcină de țelină
1 morcov
1 rădăcină păstârnac
1 ceapă
1 foaie de dafin
1 legătură pătrunjel
Sare
Piper
2 ouă (1 dacă sunt foarte mari)
6-7 linguri de griș
1 lingură ulei
Sare
½ bicarbonat de sodiu stins cu 2 picături de zeamă de lămâie