Soufle de conopidă – Brînduşa Aluculesei

15 ianuarie 2016 12:01   Rețete
Ultima actualizare:

Ingrediente:

2 bucăți conopidă

2 linguri de ulei

1 linguriță oregano

400 gr cașcaval

300 gr salam uscat

200 kaizer

5 ouă

500 gr smântână dulce

sare dupa gust

2-3 linguri gogoșari în sos

Mod de preparare:

Se curăță bucățile de conopidă, se spală și se pun la fiert cu apă și sare, se trag câteva clocote, se oprește focul și se lasă să se răcească. Când s-au răcit, le desfacem în buchețele micuțe și le punem într-o tavă în care am pus hârtie de copt, puțin ulei și am presărat oregano. Adăugăm peste conopidă salamul tăiat cubulețe, kaizerul tăiat fâșii fine, smântâna mixată cu ouăle, cașcaval ras și ornăm cu gogoșari în sos, apoi dăm tava la cuptor. Când cașcavalul s-a topit, este semn că s-a făcut soufle-ul. Să aveți poftă, dragilor!

Mai multe