Spaghete milaneze - Monica Gheorghe

29 noiembrie 2016 15:15   Rețete
Ultima actualizare:

Ingrediente

200g ciuperci

200g cârnaţi

500g sos de roşii

o lingură de unt

sare,piper după gust

500g spaghete

Preparare

Punem la fiert într-o oală apa la fiert cu uleiul de măsline şi o linguriţă de sare. Când a început să clocotească punem pastele şi le lăsăm să fiarbă cam 20 min sau cât scrie pe ambalajul lor. Se scot pastele şi se dau sub un jet de  apă rece. Ne apucăm să pregătim cârnaţii tăiaţi rondele, ciupercuţele curăţate şi tăiate, le călim puţin, într-o  lingură de unt, apoi  adăugăm sucul de roşii, condimentăm cu sare şi piper după gust şi când totul este gata turnăm compoziţia peste spaghete. Poftă bună!

Mai multe