Supă-cremă de dovleac şi conopidă. Reţeta cea mai simplă

17 octombrie 2016 12:15   Rețete
Ultima actualizare:

Vrei o reţetă uşoară de sezon? Vedeta toamnei, dovleacul, se află la baza acestei supe, iar conopida îi dă şi mai multă savoare preparatului. Nu ai cum să îi rezişti! Încearcă şi tu reţeta cea mai simplă de supă-cremă de dovleac şi conopidă!

Supă-cremă de dovleac şi conopidă. Reţeta cea mai simplă – Ingrediente

½ lingură ulei de măsline1 ceapă albă, tăiată cubuleţe1 lingură usturoi tocat1 căpăţână de conopidă, tăiată cubuleţe1 litru supă de legume (poţi folosi şi supă de pui)400 g piure de dovleac, neîndulcit25 g parmezansarepiper

Pentru servire

ceapă verde, tăiată rondele, opţionalcrutoane, opţionalparmezan ras, opţional

Află cum se prepară supa-cremă de dovleac și conopidă pe clickpoftabuna.ro.

De ce ai nevoie pentru a prepara tară de conopidă cu kaizer.

Cum se prepară puiul picant cu orez.

Mai multe