Tăiţei la cuptor cu brânză de vaci. Reţeta care ne bucura în copilărie

1 noiembrie 2016 12:16   Rețete
Ultima actualizare:

Ne place, din când în când, să ne aducem aminte de reţetele copilăriei, să le preparăm şi să vi le împărtăşim şi vouă. Cum este această reţetă de tăiţei la cuptor cu brânză de vaci. Noi am îmbunătăţit-o, îmbogăţind-o cu gustul delicios şi puternic al baconului la cuptor.

Tăiţei la cuptor cu brânză de vaci – Ingrediente

300 g tăiţei250 g brânză de vaci1 lingură unt sau untură200 g bacon (dacă vrei)sarezahăr, opţional

Află cum se prepară tăițeii la cuptor cu brânză de vaci pe clickpoftabuna.ro.

Descoperă rețeta celei mai bune ciorbe de curcan.

Cum se fac macaroanele cu brânză și spanac.

Mai multe