Tartă cu nectarine - Butnaru Daniela
La urmă se pun 2 căni cu făină, mirodenii şi 1 linguriţă cu bicarbonat stins cu zeamă de lămâie (sau oţet) şi 1 1/2 kg de nectarine (piersici, pere, mere, vişine).
Se unge tava cu ulei şi se tapetează cu făină şi se toarnă compoziţia, apoi se pun fructele tăiate decojite şi tăiate cubuleţe uniform în toată tava.
Se dă la cuptorul în prealabil încins pentru circa 30-35 minute.Vă doresc spor şi...poftă bună!
Vezi şi:
cu cremă de brânză şi căpşune
Trimite şi tu o reţetă delicioasă!
Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete? Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.
Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro. Cea mai arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă, în paginile de sănătate din ziarul Click! şi va fi premiată.
Celelalte reţete interesante, însoţite de fotografii, vor fi publicate pe site-ul www.click.ro. Caută-ne şi pe Facebook!