Ţi-e poftă de gogoşi? Încearcă-le pe cele glazurate!

13 iunie 2013 8:36   Rețete
Ultima actualizare:

Ingrediente

Pentru aluat

40 g drojdie proaspătă60 g zahăr pudră500 g făină300 ml apă călduţă50 g margarină2 pliculeţe zahăr vanilatsareulei pentru prăjit

Pentru glazură

150 grame zahăr pudră3 ml esenţă de vanilie1 lingură zeamă de lămâiecremă cacao50 g cubuleţe de coajă zaharisită de portocală

Preparare

Pui drojdia într-un bol, adaugi o linguriţă de zahăr, o lingură de făină, puţină apă călduţă, amesteci bine şi laşi la crescut.

Mixezi margarina moale cu zahărul pudră şi zahărul vanilat. Adaugi peste amestecul de margarină şi zahăr, sarea, maiaua, făina cernută, apa rămasă călduţă şi frămânţi un aluat potrivit de tare.

Citeşte aici cum faci glazura

Mai multe