Tiramisu cu piure de dovleac. Reţetă de post

28 octombrie 2016 15:09   Rețete
Ultima actualizare:

Dovleacul este o legumă bogată în antioxidanţi şi slab calorică! Puteţi mânca dovleac după pofta inimii! Pentru acest tiramisu cu piure de dovleac (reţetă de post) trebuie să alegi un fruct care să nu aibă coaja loviă sau ruptă. Îl poţi păstra mult timp fără probleme, într-un loc uscat şi rece (nu la firgider, unde umezeala este prea mare).

Tiramisu cu piure de dovleac. Reţetă de post – Ingrediente

Pentru pișcoturi100 g făină1 praf sare50 ml lapte de soia30 ml ulei20 g amidon4 g praf de copt1-2 linguri zahăr100 ml cafea tare, pentru înmuiat pișcoturile

Pentru umplutură1 kg dovleac1 pliculeț gelatină1 praf scorțișoară250 g frișcă vegetalăzahăr, după gust

Pentru decorfrișcă vegetală1 linguriță cacao

Află cum se prepară tiramisu cu piure de dovleac pe clickpoftabuna.ro.

Vezi cum se face cea mai bună prăjitură cu brâznă și dovleac.

De ce ai nevoie pentru tartă cu brânză și afine.

Mai multe