Tocăniţă de ciuperci pleurotus şi fasole albă – Felicia Vanea
19 octombrie 2015 13:33
Rețete
Ultima actualizare:
INGREDIENTE
500 g ciuperci pleurotus
1 conservă fasole albă
2 cepe roşii
1 morcov
1 ardei gras
pastă de tomate
ulei
sare, piper
pătrunjel
MOD DE PREPARARE
Ceapa şi ardeiul gras le curăţăm şi le tocăm mărunt, morcovul îl dăm pe răzuitoarea mare şi apoi le călim, într-o cratiţă, în puţin ulei şi după 3-4 minute adăugăm o ceşcuţă de apă. Ciupercile le spălăm, le scurgem de apă şi le tăiem după gust, apoi le adăugăm şi pe ele în cratiţă. Spre final, adăugăm fasolea din conservă, pastă de tomate diluată cu puţină apă, potrivim de sare şi piper, presăram pătrunjel verde, tocat mărunt.