Tocăniţă de pui cu cartofi şi morcovi

18 octombrie 2016 11:58   Rețete
Ultima actualizare:

De mult timp nu am mai pregătit o tocăniţă delicioasă. dar anotimpul rece ne incită mai mereu la astfel de preparate fierbinţi şi săţioase. De data aceasta am gătit o tocăniţă de pui cu cartofi şi morcovi, aromată, cu multe legume şi gusturi ademenitoare.

Tocăniţă de pui cu cartofi şi morcovi – Ingrediente

1 lingură ulei de floarea soarelui1 ceapă, tocată4 căţei usturoi, feliaţi1.4 litri supă de pui sau de legume1 cartof, tăiat bucăţi1 lingură cimbru proaspăt2 linguriţe rozmarin proaspăt1.7 kg pulpe de pui, fără pieliţe (ai nevoie cam de 16 bucăţi de pulpe superioare)6 morcovi, tăiaţi bucăţi2 bucăţi păstârnac, tăiate bucăţi3 fire praz, tăiate fin

Află cum se prepară tocănița de pui cu cartofi și morcovi.

Cum să faci dovleac prăjit.

Descoperă care este cea mai bună garnitură de legume de toamnă.

Mai multe