Tocăniţă de viţel – Claudia Baban

5 ianuarie 2016 12:44   Rețete
Ultima actualizare:

Ingrediente tocăniţă

800 g muşchiuleţ de viţel

2 -3 buc.ceapă uscată

2 morcovi

ardei iute uscat

Condiment barbeque pentru pui

Sare

Ulei

Boia iute de ardei

piper

Condiment  Hot Spicy

Un căţel de usturoi

100 ml suc de roşii

O lingură smântână

Mărar şi pătrunjel verde

Mod de preparare

Am tăiat carnea felii mai groase, am pus puţin ulei şi le-am condimentat cu barbeque de pui. Am lăsat carnea la frigider peste noapte. Ceapa am tăiat-o mărunt, morcovii rondele şi le-am călit în ulei. După ce ceapa şi morcovul s-au înmuiat puţin, am pus boia iute şi carnea. Am mai prăjit puţin,  apoi am pus ardeiul iute, puţină sare, piper şi condimentul hot şi spicy. Am acoperit cu apă şi am lăsat să fiarbă. Când carnea a fost aproape fiartă, am adăugat usturoiul tocat şi sucul de roşii. La final am pus o lingură de smântână şi verdeaţă. Am pus şi ardei iute şi piper. Simplu şi foarte bun! Poftă bună!

Mai multe