Tochi – Tochi - Daniela Gorgorin

13 ianuarie 2012 16:28   Rețete
Ultima actualizare:

Ingrediente: 300 g carne de porc (fleică şi muşchi), 100 g ciuperci (proaspete sau de la conservă), 100 g cârnaţi olteneşti, 50 g kaizer afumat, 4 linguri ulei, o lingură pastă de roşii, o ceaşcă de vin alb, 100 g caşcaval, sare, piper, cimbru, boia de ardei, câţiva căţei de usturoi.

Mod de preparare:

Se taie carnea în bucăţele mici şi se rumeneşte pe foc mic într-o tigaie cu ulei.

Se amestecă cu grijă şi se adaugă ciupercile feliate. Se adaugă o jumătate de ceaşcă de apă caldă.

Se adaugă cârnaţii bucăţele şi kaizerul tăiate feliuţe şi se amestecă cu grijă pentru a nu se lipi ingredientele de tigaie.

Se pune pasta de roşii, condimentele şi vinul alb.

Se gustă şi se adaugă caşcavalul ras.

Se serveşte fierbinte şi cu un ou prăjit alături.

Poftă bună!

Trimite şi tu o reţetă delicioasă!

Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete? Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.

Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro. Cea mai arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă, în paginile de sănătate din ziarul Click! şi va fi premiată.

Celelalte reţete interesante, însoţite de fotografii, vor fi publicate pe site-ul www.click.ro. Caută-ne şi pe Facebook!

Mai multe