Ton în aspic - Panait Elena

21 octombrie 2011 13:57   Rețete
Ultima actualizare:

Se fierb câteva capete de peşte curăţate şi spălate într-un litru de apă, în care am pus sare şi o ceapă, se fierb până apa scade la jumătate, apoi lăsăm la răcit, strecurăm zeama şi adăugăm un plic de gelatină pe care o dizolvăm cu mare grijă, pentru că fierberea distruge gelatina.

Apoi punem în vase supa de peşte şi adăugăm o linguriţă plină de ton Sunfood, aşezată cu grijă pentru a nu se amesteca cu supa şi ţinem la frigider până a doua zi.

A doua zi se scoate din vas, se aşează pe una din părţi, eu am aşezat una pe faţă, una pe spate şi se ornează.

Poftă bună!

Trimite

şi tu o reţetă delicioasă!

Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete? Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.

Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro. Cea mai arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă, în paginile de sănătate din ziarul Click! şi va fi premiată.

Celelalte reţete interesante, însoţite de fotografii, vor fi publicate pe site-ul www.click.ro. Caută-ne şi pe Facebook!

Mai multe