Tort cu căpşuni, cel mai ispititor desert de sezon

18 mai 2017 12:10   Rețete
Ultima actualizare:

La petreceri sau aniversări, mai ales când ai o ofertă atât de bogată de căpşuni, trebuie să le prepari celor dragi acest tort apetisant. Vei vedea că toată lumea se va bate pentru ultima feliuţă de tort cu căpşuni.

Tort cu căpşuni – IngredientePentru blat

40 g făină20 g amidon de porumb35 g unt nesărat90 g albuşuri80 g zahăr pudră80 g gălbenuşuri450 g căpşuni mari fără codiţe, tăiate jumătăţi (pentru ornat şi pentru umplutură)

Pentru cremă

250 ml lapte proaspătesenţă de vanilie4 gălbenuşuri100 g zahăr pudră35 g făină200 g unt nesărat1 lingură lichior de portocale

Pentru jeleu

100 g piure de zmeură30 g zahăr pudră5 g gelatină (foaie), înmuiată în apă rece ca gheaţa, ca să se hidrateze

Află cum se prepară acest tort cu căpşuni pe clickpoftabuna.ro!

Mai multe