Tort cu fructe şi frişcă - Alice Sandra Antal

13 iunie 2012 14:10   Rețete
Ultima actualizare:

Ingrediente: 1 blat de vanilie cumpărat, în 3 straturi, 3 plicuri praf de frişcă Dr. Oetker, 450 g zahăr, 3 plicuri întăritor de frişcă, 500 g fructe (kiwi, portocale, banane, nectarine...)

Mod de preparare:

Se pregăteşte frişca conform instrucţiunilor de pe plic.Pentru fiecare strat de tort avem nevoie de un plic de frişcă.

Pe un platou, aşezăm primul strat, punem frişca amestecată cu fructele tăiate bucăţi. Apoi, aşezăm al doilea strat, punem frişcă şi fructe.

Punem şi cel de al treilea strat. Îmbrăcăm tortul cu ultimul plic de frişcă preparat şi ornăm cu fructe.

Punem tortul la frigider pentru 2-3 ore şi apoi îl servim cu poftă.

Poftă bună!

Trimite şi tu o reţetă delicioasă!

Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete? Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.

Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro. Cea mai arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă, în paginile de sănătate din ziarul Click! şi va fi premiată.

Celelalte reţete interesante, însoţite de fotografii, vor fi publicate pe site-ul www.click.ro. Caută-ne şi pe Facebook!

Mai multe