Rochiile cu buline redevin la modă! La ce trebuie să fii atentă atunci când le cumperi

13 aprilie 2024 8:33   Stil de viață
Ultima actualizare:

Care va fi tendința rochiilor de modă vedetă pentru primăvara 2024? Un vânt retro a străbătut podiumurile în ultimele sezoane. După marea întoarcere a anilor 2000, garderoba este ancorată mai mult ca niciodată într-o estetică vintage, dar niciodată nostalgică, care adaugă accente de doamnă look-urilor de primăvară.

Pe podiumurile marilor designeri de primăvară-vară 2024, fusta creion a revenit notabil, în timp ce bulinele au împodobit rochiile de seară de la Stella McCartney, Dolce & Gabbana și Balmain.Bulinele au apărut pentru prima dată pe costumul de baie al câștigătoarei Miss America în 1926. Doi ani mai târziu, au apărut pe rochia emblematică a lui Minnie Mouse, dar abia în 1930 și-au făcut loc în garderoba de zi de zi.Douăzeci de ani mai târziu, a fost o întâlnire obișnuită în garderoba fetelor pin-up și a fanilor rock’n’roll. Și, deși păreau uitate, se pare că în 2024, vor căpăta accente „haute-couture” în dulapurile noastre pentru a cuceri tendințele vestimentare.Canal 33 te inspiră să integrezi bulinele în 5 ținute remarcabile:

1.Alb-negruOlivia Rodrigo este conștientă de faptul că cea mai elegantă și atemporală combinație în două tonuri a paletei de culori este cea alb-negru. Cu un detaliu cu fundiță la gât și un design drapat, actrița a găsit cea mai rafinată rochie cu buline a momentului. Părul lucios, strâns la spate și obligatoriu ruj roșu, accesoriile fine întregesc un look care nu are cum să treacă neobservat.

Citește continuarea pe canal33.ro.

Mai multe