10 sfaturi pentru o siluetă de invidiat

13 iulie 2012 14:28   Trucuri de frumusețe
Ultima actualizare:

❶ Începeţi fiecare zi cu un mic dejun hrănitor, bogat în cereale, lactate şi fructe proaspete. Aceste alimente dau energie şi ţin de foame, până la următoarea gustare.

❷ Odihniţi-vă 8 ore pe noapte. Cercetătorii au stabilit o legătură între somnul de noapte şi un control mai bun al organismului asupra hormonilor care produc starea de foame.

❸ Faceţi mişcare ori de câte ori aveţi ocazia. Un studiu recent a demonstrat că oamenii care fac mişcare în timpul zilei scapă de kilograme mai repede decât cei care preferă plimbările regulate sau mişcările coordonate.

❹ Înlocuiţi dulciurile, care conţin multe ca­lorii, cu fructe proaspete, îngheţată de fructe sau bomboane, de preferat mentolate.

❺ Faceţi-vă un program zilnic de mers pe jos. Cu pauze de câte 10 minute, dar cu respectarea programului, rezultatele vă vor binedispune.

❻ Găsiţi o poză cu un costum de baie superb, pe care s-o aveţi la îndemână ori de câte ori aveţi tendinţa de a mânca mai mult decât trebuie.

❼ Puneţi lapte degresat în cafea. Sau mai bine beţi cacao cu lapte în loc de o ceaşcă de cafea fierbinte.

❽ Înlocuiţi maioneza şi muştarul din sandviş cu legume proaspete.

❾ Aveţi grijă cu lichidele pe care le consumaţi. Sucurile, apa minerală sau alcoolul conţin multe calorii. Beţi apă plată cu lămâie.

❿ Măsuraţi-vă porţiile. Acestea trebuie să fie constante şi nu de mărimi xxl.

Mai multe