7 idei de coafuri pentru Revelion

29 decembrie 2014 16:26   Trucuri de frumusețe
Ultima actualizare:

Cosmin Boboc, hair-stilistul Nicoletei Luciu, îți recomandă pentru ultima noapte din 2014 coafuri împletite, retro sau bucle lejere.

Revelionul reprezintă o mare bătaie de cap pentru multe dintre doamne și domnișoare. Când, într-un final, te-ai decis ce ținută vei îmbrăca în noaptea dintre anii, mai rămân de pus la punct detaliile despre machiaj și coafură.

Hair-stilistul Cosmin Boboc îți oferă câteva sfaturi despre cum ai putea să-și aranjezi părul pentru o seară atât de specială.

” Se poartă foarte mult coafurile retro, buclele lejere și împletiturile. Trebuie să alegi modul în care-ți aranjezi părul în funcție de hainele pe care le porți, dar și de locul în care mergi”, spune Cosmin Boboc, hair-stilistul Nicoletei Luciu.

Dacă petrecerea are loc într-un restaurant luxos, este de preferat să ai o coafură retro, care, în funcție de preferințe, poate fi accesorizată cu pietre prețioase, bentițe fine sau flori naturale. În cazul unui party în club, cea mai potrivită alegere o reprezintă împletiturile, iar pentru o cină relaxantă, ideale sunt buclele lejere, naturale”, precizează Cosmin.

Mai multe