8 lucruri la care bărbaţii se uită prima dată la o femeie

6 decembrie 2011 4:23   Trucuri de frumusețe
Ultima actualizare:

Chiar dacă se uită în ochii tăi sau doar la bustul tău, bărbaţii chiar analizează şi alte chestii la o femeie. Iată 8 lucruri pe care sexul tare le remarcă instantaneu, potrivit lifestyle.msn.com.

1. Densitatea părului - de când oamenii traiau in pesteri, barbatii au fost atrasi de parul bogat, semn ca femeia este sanatoasa.

2. Zâmbetul sincer - privirea ti se schimba atunci când zâmbesti sincer, iar majoritatea barbatilor stiu sa distinga zâmbetul autentic, care transmite ca esti o persoana relaxata si amuzanta.

3. Numărul de prieteni din grup- nici prea mare pentru a putea ca voi doi sa comunicati, dar nici cu cea mai buna prietena, pentru ca se va gândi ca nu o vei parasi pe aceasta ca sa vorbesti cu el. Numarul ideal: 3. Cei doi amici cu care ai iesit isi pot tine companie unul celuilalt cât timp faceti cunostinta.

4. Tonalitatea vocii - unele studii au aratat ca barbatii sunt atrasi de vocile mai inalte, semn de tinerete si sanatate.

5. Proportia talie/solduri - Barbatii cauta instinctiv partenere pentru reproducere. Daca talia ta arata mult mai subtire decât soldurile, denota fertilitate. O curea lata va accentua acel aspect de clepsidra dorit.

6. Tenul - barbatii asociaza un ten frumos cu o buna stare de sanatate mentala. Astfel, lotiunile si fondul de ten pe care le folosesti sunt intr-adevar o buna investitie.

7. Ce ai fals pe tine - extensiile de par, genele false. Pentru barbati, acestea inseamna ca esti greu de intretinut.

8. Ochii - oamenii se uita la ochii altor oameni mai mult decât la orice alta parte a corpului. Un machiaj dramatic il va face sa te priveasca si mai mult.

Mai multe