Abdomene cu greutăţi. Top 10 exerciţii pentru acasă VIDEO

5 mai 2019 20:20   Trucuri de frumusețe
Ultima actualizare:

Vrei să arăţi bine pentru sezonul estival al lui 2019? Atunci trebuie să te pui pe treabă! Pentru că sărbătorile au trecut deja, e timpul să te apuci de sport. Şi, pentru un abdomen de fier, bine definit, îţi recomandăm să faci abdomene cu greutăţi.

Dacă vrei şi un abdomen de fier, dar şi o musculatură a spatelui mai întărită, care să îţi corecteze poziţia, avem 3 exerciţii pe care ţi le recomandăm:

1. Abdomene laterale cu greutăţi

Ai nevoie de 2 gantere de câte 1-2 kg fiecare. Ia ganterele în câte o mână, îndreaptă spatele, mâinile pe lângă corp şi întăreşte abdomenul. Picioarele trebuie să fie uşor depărtate. Îndoaie trunchiul cât de mult poţi în stânga şi menţine poziţia asta timp de 5 secunde. E indicat să numeri. Apoi revino la poziţia anterioară şi continuă tot pe stânga. Fă seturi de câte 20-25 de înclinări pe fiecare parte a corpului. Fă pauză de 30 de secunde între seturi.

2. Rotiri cu greutate

Stai în picioare, spatele drept, abdomenul încordat, mâinile întinse în faţă şi o singură ganteră. Picioarele trebuie să fie uşor depărtate. Mişcă trunchiul şi roteşte-l spre stânga cu tot cu braţe, cât de mult poţi. Menţine poziţia timp de 5 secunde. Apoi revino la poziţia iniţială şi roteşte trunchiul spre dreapta. Fă 3 seturi de câte 2 de serii. Fă pauză de 30 de secunde între serii.

Află continuarea pe clickpentrufemei.ro!

Genuflexiuni pentru fese. 4 metode care îţi tonifiază musculatura posteriorului VIDEO

Exerciţii pentru abdomen. 6 tehnici care te scapă de grăsimea de pe burtă! VIDEO

Mai multe