Află cum e partenerul tău în funcţie de ce poziţii sexuale preferă!

31 august 2015 14:56   Trucuri de frumusețe
Ultima actualizare:

Cu siguranță ai observat că în momentele intime folosește mai des o anumită poziție sexuală. Însă aceasta nu doar că-i oferă un orgasm mai intens, ci poate dezvălui indicii despre personalitatea lui. Află ce spune poziția sexuală preferată despre el!

Poziția misionarului

Despre bărbatul care preferă această poziție clasică se spune că este puțin nesigur sau are nevoie de o asigurare pe care o poate vedea doar pe fața parteneri sale. De asemenea, poate fi o persoană căreia îi place controlul în timpul actului sexual, iar poziția misionarului i-o oferă. Întrucât partenerii stau față în față, este o poziție intimă, care poate indica că el este mai romantic din fire, însă fără spirit de aventură.

Doggy-style

Despre bărbatul care preferă această poziție sexuală se spune că îi este teamă de intimitate, iar romantismul nu este punctul lui forte. Adoră să facă sex și are un spirit de aventură dezvoltat, deoarece poziția doggy-style îi permite să se simte ca regele junglei.

Află pe clickpentrufemei.ro. ce lucruri dezvăluie poziţia sexuală preferată a partenerului tău despre felului lui de-a fi.

Mai multe