Ananasul, antidot pentru pielea cu aspect de «coajă de portocală»

22 februarie 2012 11:08   Trucuri de frumusețe
Ultima actualizare:

Ananasul conţine bromelină, o enzimă care accelerează digestia proteinelor şi asigură drenajul grăsimilor. Experţii nutriţionişti recomandă consumul zilnic de ananas pentru eliminarea celulitei, în special a aspectului inestetic de "coajă de portocală".

În cadrul curelor de slăbire, ananasul este util şi pentru că are multe fibre. De asemenea, este diuretic şi detoxifiant, asigurând un tonus excelent. Medicii îl recomandă şi în perioadele de convalescenţă deoarece energizează organismul şi este un supliment alimentar natural. Ananasul conţine vitaminele A , B şi C, betacaroten, potasiu şi magneziu.

Fructul exotic este ingredientul-vedetă pentru remodelarea siluetei deoarece asigură metabolizarea grăsimilor, eliminarea sărurilor şi a apei în exces din ţesuturile subcutanate. O cură cu ananas este benefică şi după ce ai reuşit să slăbeşti pentru a-ţi menţine greutatea ideală.

Fii creativă şi consumă cât mai des ananas. Dacă nu-ţi place fructul simplu, poţi încerca următoarele sugestii:- adaugă câteva felii la cerealele cu lapte sau iaurt- amestecă felii de ananas cu ciuperci şi carne de pui pentru un prânz gustos- taie cubuleţe de ananas şi adaugă-le la salate.

Mai multe