Băutură uimitoare! Te scapă de grăsimi în doar 4 zile!

5 noiembrie 2015 14:17   Trucuri de frumusețe
Ultima actualizare:

Prin intermediul acestei băuturi simple, care te va revigora, poți reduce și depozitele de grăsime acumulate inestetic pe diferite părți cheie ale corpului.

Această băutură nu va face minuni imediat, însă cu o alimentație moderată împărțită în 5 mese pe zi, precum și activitate fizică regulată, talia va deveni mai subțire, iar abdomenul va deveni plat, fără să te înfometezi nici măcar o zi. Opt pahare de apă pe zi sunt recomandate pentru o alimentație sănătoasă. Indiferent dacă vrem să pierdem kilogramele în plus sau să ne menținem greutatea din prezent, apa ajută la realizarea tuturor funcțiilor organismului.

Pentru o digestie sănătoasă si eliminarea lichidelor acumulate în organism, consumul de apă este cel mai important pas pentru cei care doresc să piardă în greutate. În funcție de nevoile și gradul de activitate fizică, cantitatea recomandată poate varia.

Această băutură simplă va reduce balonarea și va îmbunătăți digestia. Nu doar că te va revitaliza, dar va reîmprospăta corpul și-l va hidrata

Află pe clickpentrufemei.ro de ce ingrediente ai nevoie și cum se prepară. 

Mai multe