Ce faci când nu mai ai încredere în el

27 iunie 2018 11:11   Trucuri de frumusețe
Ultima actualizare:

Fie că e vorba de infidelitate, minciuni sau promisiuni încălcate, odată ce partenerul de viață ți-a greșit, încrederea în el începe să știrbească. Există însă câteva lucruri pe care le poți face pentru a vă salva relația și pentru a-l putea privi din nou cu ochi buni.

Privește înainte

A te concentra pe faptele din trecut este o capcană care te ține legată de gesturile care te-au rănit. Dacă toată atenția ta este canalizată asupra amintirilor neplăcute, acest lucru va reprezenta o piedică în calea iertării. Eliberează-ți sufletul, chiar dacă experiențele au fost dureroase. Vindecarea trecutului este necesară, ca să o iei de la capăt. Așadar, acordă-i partenerului ocazia de a-ți demonstra că mai merită o șansă să îndrepte lucrurile.

Discutați, nu vă certați

Discutați, nu disecați problemele pe care le aveți. Vorbiți cu calm. Povestește-i ce ai pe suflet, cum te simți în urma celor întâmplate și în ce fel ți-au fost înșelate așteptările. Pentru ca el să-ți recâștige încrederea, este important să înțeleagă consecințele faptelor sale. Evită însă să-i vorbești pe ton de reproș, este posibil să nu-și dorească să mai comunice și se va închide în el.

Află mai multe pe www.clickpentrufemei.ro

Greșeli în cuplu care te costă fericirea

Soț dominator egal relație toxică

Mai multe