Cum îți pensezi sprâncenele în funcție de forma feței

1 februarie 2017 17:31   Trucuri de frumusețe
Ultima actualizare:

Sprâncenele îți pun în valoare ochii, îți modelează arcada și îți luminează fața. Ele au un rol important în fizionomia feței, așa că îngrijește-le corect!

Trăsăturile faciale individuale ale fiecărei persoane și structura osoasă ajută în conturarea sprâncenelor perfecte. De aceea, ține cont de ele când te pensezi.

Dacă ai fața rotundă

Pentru a îndulci o față rotundă, Jared Bailey, de la Benefit Cosmetics, recomandă o sprânceană cu arcul înclinat și capetele mai lungi, care să dea iluzia unui aspect mai oval al feței. Poți să-ți conturezi frumos chipul și prin extinderea lungimii sprâncenelor câțiva milimetri. Poți să faci asta cu un creion de sprâncene.

Cele mai bune forme ale sprâncenelor pentru fața ovală

O față ovală, precum o au Salma Hayek, Julianne Moore și Kate Middleton, este ceea ce majoritatea femeilor urmaresc, prin conturarea și definirea sprâncenelor. Cele norocoase că s-au născut cu această formă a feței este important să se asigure că sprâncenele au grosimea corespunzătoare. Dacă ai ochii mari, o frunte lată sau buze vuluminoase, poți să echilibrezi proporțiile feței cu sprâncene mai groase. În cazul în care ele sunt mici, atunci sprâncenele trebuie să fie subțiri.

Află cum să-ți pensezi sprâncenele în funcție de forma feței pe clickpentrufemei.ro. 

Ce spune forma feței despre personalitatea taSprâncenele-curcubeu, ultima fiță

Mai multe