Cum să faci ținute stilate și elegante cu puloverul cu guler. Vei arăta ca o divă!

10 februarie 2024 11:09   Trucuri de frumusețe

 Ce ai face dacă ți-am spune că puloverele cu guler sunt cea mai modernă și stilată piesă pe care o poți avea în acest sezon?

Pe langă faptul că este o piesă vestimentară foarte călduroasă și confortabilă, va deveni noua ta preferată, așa cum ne prezintă stilul stradal în o mie și una de moduri de a-l folosi, în afara combinațiilor clasice sau cu look-uri monocromatice pentru care se optează de obicei.Deși puloverele pe gât pot fi groase, decupate, tricotate, sau moi ca mătasea, unul negru simplu este întotdeauna elegant. Rafinat, dar actualizat, este o declarație de stil puternică, fără a fi nevoie să încerci prea mult. Poate de aceea a fost o piesă de vestimentație emblematică pentru toată lumea, de la Steve Jobs la Audrey Hepburn.

Aruncă unul sub o cămașă albă cu câțiva nasturi în V desfăcuți, folosește-l pentru a umple un decolteu sub jachete și blazere sau asortează un pulover pe gât negru și cizme cu o fustă lungă sau midi de vară, pentru o notă călduroasă a look-ului tău de zi de zi.În ciuda pozitivității corpului și a atitudinii „port ceea ce îmi place” de pe rețelele de socializare, ține totuși cont de propriile proporții. Puloverele voluminoase, supradimensionate, cu guler , se potrivesc bine cu pantaloni subțiri, colanti, sau blugi strâmți și drepți. Contrastul de proporții te poate ajuta.  

Citește continuarea pe canal33.ro. 

Mai multe