Cum să îţi schimbi culoarea părului dacă nu îţi place

23 noiembrie 2011 14:02   Trucuri de frumusețe
Ultima actualizare:

Două dintre criteriile de bază de care trebuie să ţii cont atunci când vrei să îţi schimbi culoarea părului sunt: textura şi culoarea lui anterioară. Dacă te-ai vopsit recent, însă nu îţi place deloc culoarea, ai două variante: fie aştepţi să îţi crească părul şi astfel revii la culoarea ta naturală, fie faci ceva pentru a rezolva problema.

Foloseşte un kit de corectare a culorii

În cazul în care vrei să îndrepţi problema de una singură optează pentru un kit de corectare a culorii parului. Când cumperi un corect de culoare, asigură-te că are tot ceea ce ai nevoie: mănuşi, cască, balsam, pensulă pentru vopsit, o soluţie pentru estomparea culorii şi una pentru întreţinerea părului.

Majoritatea pachetelor conţin o mixtură deja preparată prin amestecarea soluţiei pentru estomparea culorii şi a celei de întretinere. Aceasta se aplică de la rădăcini spre vârfuri, dupa care se masează uşor scalpul pentru a permite omogenizarea pastei. Apoi, trebuie să acoperi părul cu o folie de plastic şi să îţi pui casca. După cel puţin 20 de minute( în funcţie de produsul ales) te poţi spăla pe cap.

VEZI AICI CONTINUAREA

Mai multe