Dieta cu morcov. Cum să slăbeşti 10 kilograme în doar trei săptămâni

17 aprilie 2014 16:39   Trucuri de frumusețe
Ultima actualizare:

Nu este o dietă uşoară dar merită încercată. Mai ales când ai de făcut schimbări majore de siluetă într-un interval scurt de timp. 10 kilograme în trei săptămâni nu e de ici de colo! Uite ce ai de făcut!

Înaintea micului dejun: un pahar cu apă în care ai amestecat o linguriţă cu miere de albine şi una cu oţet de mere. Aşteaptă o jumătate de oră până la prima masă a zilei.

Mic dejun: O salată de morcovi cruzi şi o ceaşcă de ceai verde neîndulcit. Dă prin răzătoare 400-500 g de morcovi şi amestecă-i cu două linguriţe cu ulei de măsline, pătrunjel sau mărar tocat.

Gustarea de la ora 11.00: Un pahar de 200 ml cu suc de morcovi.

Prânz (ora 14.00): O porţie de supă caldă de legume (circa 300 grame de morcovi la porţie) şi la felul doi o porţie de legume gătite în abur: roşii, ceapă, ţelină, dovlecel, legume cu indice caloric scăzut şi verdeaţă.

Gustarea de la ora 17.00: Un pahar de 200 ml cu suc de morcovi.

Cină (până în ora 20.00): O porţie de supă caldă de legume.

Fanii acestei diete susţin că rezultatele după trei săptămâni de cură sunt uimitoare: scapi cam de 10-15 kilograme. Dar există şi varianta mai uşoară a acestei diete: s-o ţii de trei ori pe săptămână, adică o dată la două zile. Dacă regimul tău alimentar este echilibrat în zilele fără restricţii, nu rişti să pui la loc ce ai dat jos cu o zi în urmă şi, astfel, poţi număra cam cinci kilograme pierdute în trei săptămâni de semidietă.

Mai multe