Fii o vampiriţă sexy în club! Uite cum trebuie să te machiezi de Halloween

29 octombrie 2014 15:47   Trucuri de frumusețe
Ultima actualizare:

Dacă ieşi vineri seara în club cu prietenii, merită ca măcar o dată pe an să te machiezi mai extravagant. Doar e Halloweenul şi orice este permis. Ochii trebuie accentuaţi cu mai mult negru, buzele roşu aprins, tenul alb imaculat... şi vei arăta ca o vampiriţă sexy.

Make-up artistul Florina Mărcuţă, soţia actorului Bebe Cotimanis, te îndeamnă să fii îndrăzneaţă, să te joci şi să experimentezi mai mult în materie de machiaj. Paşii sunt următorii:

- Fondul de ten va fi unul cu 2-3 tonuri mai deschis decât ce foloseai până acum. Aproape spre alb. Aşa sunt vampirii. Poţi modela pomeţii cu un fard maro, însă vei evita roşu, roz, piersicuţă, care dau senzaţia de prospeţime.

- Ochii se vor contura cu un creion negru, iar fardul va fi de o singură nuanţă – evident, negru. „Dacă vrei puţină strălucire, aplică un fard negru sidefat! Poţi crea un smokey mai neîngrijit, iar cearcăne, de data aceasta, nu mai e nevoie să le acoperi, ba chiar ai putea să le accentuezi. Dacă până acum îţi puneai pe conjunctivă creion negru, ca să accentuezi ochiul, sau alb, ca să dai senzaţia de mărime, de data aceasta ai putea folosi un creion roşu. Poţi pune roşu şi în colţul intern, ca să dai senzaţia de ochi injectaţi”, explică Florina Mărcuţă, şefa a unei şcoli de machiaj din Bucureşti.

- Sprâncenele vor fi şi ele mai accentuate şi mai arcuite decât în mod obişnuit. Bineînţeles, tot cu negru. Ai putea chiar să le uneşti mai mijloc pentru a părea mai „rea”, mai „încruntată”. Pentru gene, e absolut necesar rimelul, sau ţi-ai putea aplica nişte gene false.

- Buzele pot fi în degrade, se poartă în acest an. Conturează-le cu un creion maro închis spre negru, aplică ruj bordeaux pe lateralul buzei şi în exterior, iar în interior un roşu aprins.

Mai multe