Iată 7 utilizări inedite ale băuturilor alcoolice

11 mai 2016 17:21   Trucuri de frumusețe
Ultima actualizare:

Locul alcoolului nu este doar în bar, în sticle frumos decorate. Acesta poate fi folosit și ca soluție naturală pentru o serie de probleme, cum ar fi lipsa de strălucire a părului sau bateria moartă a mașinii.

Picioarele urât mirositoare

Data viitoare când mai bei tărie, asigură-te că scapi câteva picături și pe șosete. Conținutul ridicat de alcool va ucide imediat bacteriile cauzatoare de miros.

Bateria auto descărcată

În timp ce este complet contraindicat să bei înainte de a urca la volan, bateriei mașinii tale nu îi interzice nimeni să consume un păhărel. De fapt, dacă e moartă, vinul roșu ar putea să o readucă la viață. Acesta este un lichid acid care permite electronilor să circule liber între plăcile pozitive și negative ale bateriei, oferind suficientă energie pentru a porni motorul.

Golirea rezervorului pentru lichidul de parbriz

Dacă tot îi dai vin roșu bateriei mașinii, poți găsi o utilitate și pentru vodkă. În cazul în care rezervorul pentru lichidul de parbriz este gol, umple-l cu un amestec format din 3 căni de alcool, 4 căni de apă și 2 lingurițe de detergent de vase. Agită bine înainte.

Descoperă pe clickpentrufemei.ro şi alte utilizări inedite ale băuturilor alcoolice. 

Mai multe