Iată avantajele dietelor prin hidratare şi reţete de regim

27 iulie 2011 8:20   Trucuri de frumusețe
Ultima actualizare:

Idei pentru micul dejun:

-2 felii de pâine integrală, o lingură de brânză de vaci degresată, o linguriţă de miere, un măr.-250 g iaurt degresat cu 3 linguri de musli fără zahăr.-2 felii de pâine integrală, 2 linguri de brânză de vaci degresată, castravete, morcov, un pahar de suc de fructe proaspăt.

Cum funcţionează?

În timpul regimului, mănâncă 3 mese principale pe zi şi o gustare. Cu 5 minute înaintea fiecărei mese, bea o jumătate de litru de apă plată: vei elimina toxinele, iar foamea va scădea în intensitate.

Idei pentru masa de prânz şi seară:

Mâncare de spanac: Fierbi 200 g spanac. Îl toci şi-l amesteci cu o linguriţă de ulei, sare, piper, 2 linguri de bulion, un căţel de usturoi tocat. Presari deasupra 30 g de caşcaval ras. Se consumă cu 2 felii de pâine integrală.

Spaghete cu ciuperci şi praz: Tai 250 g de ciuperci şi un fir de praz. Fierbi 60 g de spaghete în apă cu sare. Topeşti o linguriţă de unt într-o tigaie în care pui la călit ciupercile. Mai târziu, adaugi şi prazul. După ce s-au călit, le amesteci cu spaghetele. Presari deasupra puţin caşcaval ras.

Peşte cu orez: 100 g file de peşte la grătar, cu garnitură de orez fiert (50 g).

Salată de paste: Fierbi 100 g de paste în apă cu sare. Le scurgi. Tai felii o roşie, un ardei, 2 fire de ceapă verde şi tai cubuleţe o felie de şuncă slabă. Le amesteci cu pastele şi adaugi un sos din oţet, sare şi piper.

Mazăre cu ou: Căleşti puţină ceapă într-o tigaie cu o linguriţă de ulei. Adaugi 100 g de mazăre, apă cât să o acopere şi mărar tocat. O mănânci cu un ou ţărănesc (fiert în apă) şi o felie de pâine integrală.

VEZI AICI CE AVANTAJE AU DIETELE PRIN HIDRATARE

Mai multe