Iată cel mai tare plan de luptă contra celulitei!

3 octombrie 2011 7:05   Trucuri de frumusețe
Ultima actualizare:

Pentru a scăpa de celulită, îţi propunem un program de opt săptămâni, în urma căruia vei avea picioarele, coapsele, abdomenul şi braţele mai ferme şi mai tonifiate.

Mişcarea

Ai nevoie de: două gantere de două-trei kilograme şi de o saltea de exerciţii (dacă nu ai, foloseşte o pătură).

1 Coapse şi fund I

Stai în picioare, în poziţie dreaptă. Îndoaie coatele şi ţine ganterele în mâini, în dreptul urechilor. Îndepărtează-ţi piciorul drept de cel stâng şi ghemuieşte-te până ajungi cu coapsele paralele cu pământul.

Apoi ridică-te, iar pe măsură ce faci această mişcare apropie-ţi piciorul stâng de cel drept, până ajungi în poziţia din care ai pornit. Efectuează două seturi a câte 20 de repetări, alternând piciorul de pe care porneşti.

2 Coapse şi fund II

Stai cu picioarele depărtate, în poziţie dreaptă, cu coatele îndoite, şi sprijină ganterele pe fiecare umăr. Ghemuieşte-te încet, astfel încât picioarele să ajungă paralele cu pământul. Efectuează scurte ridicări din călcâie timp de 30 de secunde, apoi întoarce-te la poziţia de start. Efectuează două seturi a câte 30 de secunde.

3 Braţe

Stai în picioare, în poziţie dreaptă, şi ţine câte o ganteră în fiecare mână. Ţine-ţi coatele lipite de corp, apoi îndoaie-le, astfel încât să aduci ganterele la piept. Menţine câteva secunde şi întoarce-te la poziţia iniţială. Efectuează câte două seturi a câte şase repetări.

CITEŞTE AICI CONTINUAREA

Mai multe