La ce secret apelează hairstyliștii pentru revitalizarea podoabei capilare

20 februarie 2024 10:00   Trucuri de frumusețe

Părul este o caracteristică semnificativă a aspectului nostru fizic și joacă un rol important în încrederea și stima de sine. Cu toate acestea, expunerea la factori dăunători precum tratamentele chimice agresive, utilizarea frecventă a aparatelor de coafat cu căldură și deteriorarea mecanică pot provoca daune semnificative firului de păr.

În astfel de situații, reconstrucția devine o soluție eficientă pentru a restaura și revitaliza podoaba capilară. Hairstylistul Elena Bîrcă, specializat în tehnici avansate de reconstrucție și de îndreptare a părului, după formula de succes a celor din Brazilia, ne spune secretele care ne ajută să avem o podoabă capilară de nota zece!

Ce este reconstrucția firului de păr

Reconstrucția este un proces complex de tratare a părului deteriorat, care are ca scop restaurarea și fortificarea structurii sale interne. Acest proces implică utilizarea de produse și tehnici special concepute pentru a hidrata și reconstrui firele de păr deteriorate, redându-le strălucirea.

Tipul de păr căruia i se potrivește tehnica de reconstrucție a părului

„Reconstrucția moleculară este pentru părul care a trecut prin diferite procese chimice și este deteriorat, se rupe, e deshidratat, uscat. Cu procedurile de reconstrucție, putem.... citește mai multe pe canal33.ro.

Mai multe