Lapte, ceai sau vin? Ce să bei în funcţie de starea ta

10 aprilie 2013 7:33   Trucuri de frumusețe
Ultima actualizare:

Starea ta psihică de zi cu zi este influenţată şi de lichidele pe care le consumi, nu doar de felul de mâncare pe care l-ai savurat de dimineaţă sau la prânz. Iţi spunem ce poţi să bei în funcţie de starea de spirit pe care o ai.

Ceai verde

Consuma-l cu incredere cand vrei sa reduci consumul de cafea si inainte de fiecare masa daca tii cura de slabire. Ceaiul verde imbunatateste digestia si scade pofta de mancare daca este consumat inainte de fiecare masa principala a zilei.

Daca te simti obosit sau lipsit de vlaga, nu te mai poti concentra, ia o pauza si bea o cana de ceai verde. Din punctul nostru de vedere este mai sanatos decat cafeaua, cu toate ca si aceasta are beneficiile ei.

Apa

Ori de cate ori iti aduci aminte...bea apa! Nu trebuie sa uiti, deoarece acest lichid are o multime de beneficii pentru organismul tau.

Uneori te doare capul sau te simti lipsit de vlaga. Acestea sunt doar cateva afectiuni care sunt cauzate de deshitratare. Ca si ceaiul verde, si apa te ajuta sa slabesti, mai ales daca o bei inainte de masa.

Continuarea pe ghid-culinar

Mai multe