Masterchefii te învaţă să-ţi răsfeţi iubita!
Te-ai gândit cum s-o faci azi să se simtă specială? De 8 Martie, mamele, soţiile, iubitele, prietenele trebuie să fie răsfăţate într-un mod special. „Masterchefii" de la Pro TV, Sorin Bontena, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu, îţi dau cele mai bune sfaturi.
Fă-i un desert delicios
Sorin Bontea: Ţinând cont că este Ziua Femeilor, doamnele au voie să se răsfeţe cu orice le place. Eu dacă ar trebui să gătesc pentru soţia mea de 8 Martie, i-aş găti, de exemplu, un cheesecake cu topping de căpşune şi ciocolată. Le-aş mai recomanda fructele de mare cu carnea de vită.Mergeţi la un restaurant select Cătălin Scărlătescu: Le recomand să meargă la un restaurant select. Ca preparate, ar trebui să aleagă ceva ce nu mănâncă în mod obişnuit, preparate speciale, cum sunt scoicile, de exemplu. Neapărat le recomand să aleagă un vin cu bule, adică şampanie sau prosecco.Răsfăţ cu fructe exotice Florin Dumitrescu: Eu le-aş da mai degrabă un sfat domnilor. Important e ca ei să le surprindă pe doamne cu ceva deosebit. Poate fi, de exemplu, un meniu gătit de ei. Cu siguranţă doamnele se vor simţi speciale dacă partenerii lor vor depune efortul de a le găti de ziua lor. Le recomand sufleuri de ciocolată cu fructe exotice, dulceţuri de fructe exotice, cupcakes colorate sau cocktailuri fine.
Cheesecake
Ingrediente: Pentru blat: 2 pachete de biscuiţi, 1 pachet de unt. Crema de brânză: 1 kg brânză de vaci, 500 ml smântână dulce, 2 plicuri zahăr vanilat, 2 pachete cu foi de gelatină de la dr.Oetker, zahăr după gust. Pentru ornat: 1 cutie compot de ananas rondele, 2 tablete ciocolată amăruie.
Mod de preparare: Se zdrobesc biscuiţii, se topeşte untul şi se amestecă cu biscuiţii şi se tapetează o tavă. Se bate frişca cu zahăr până se întăreşte. Se amestecă cu brânza de vaci şi cu gelatina dizolvată în puţină apă, se adaugă zahărul vanilat. Se toarnă crema de brânză obţinută peste blat şi se lasă la frigider. După 2 ore se ornează cu ananasul din compot peste care se toarnă ciocolata topită. Se pune din nou în frigider. (Reţetă de la Marina Staudlt)
Cupcakes cu mascarpone
Ingrediente: Pentru aluat: 250 g făină, 2 linguri cacao, 2 linguriţe praf de copt, 1 jumătate linguriţă bicarbonat de sodiu, 100 g unt, 200 g zahăr tos, 1 lingură vârf colorant alimentar roşu, 2 linguriţe esenţă vanilie, 2 ouă, 175 ml lapte bătut, 1 linguriţă oţet de cidru sau alt oţet.
Pentru glazură: 250 g mascarpone, 100 g zahăr pudră, 3 picături colorant alimentar roşu. Mod de preparare: Se încălzeşte cuptorul la 170 grade şi se căptuşesc formele de cupcakes cu hârtie. Se amestecă făina, cacao, praful de copt şi bicarbonatul de sodiu. Se freacă untul cu zahărul, se bate până când se obţine o cremă spumoasă. Se continuă să se bată amestecul, se adaugă o lingură de ingrediente uscate, apoi un ou, urmat de încă o cantitate de ingrediente uscate, apoi celălalt ou, urmat de restul de ingrediente uscate. Se încorporează laptele bătut şi oţetul apoi se repartizează aluatul în 24 de forme şi se lasă la cuptor 20 minute. Pentru glazură se amestecă toate ingredintele şi apoi se pun într-un recipient pentru ornat. (Reţetă de la Oana Epure)
Stripperii de la Ibiza fac show la Bucureşti
Azi e Ziua Femeilor şi, ca în fiecare an, petrecerile dedicate lor se ţin lanţ. Bărbaţi, nu mai unul şi unul, se dezbracă de inhibiţii şi îşi aruncă hainele de pe ei ca să le facă pe doamne fericite.
În Clubul Boa, din Bucureşti, vin cei mai renumiţi stripperi din Ibiza: Frank, Lima, Damas şi Jose. Musculoşii încep spectacolul incendiar la ora 23.00. Intrarea este liberă, iar petrecerea se termină în zorii zilei de mâine, la ora 7.00. La Clubul Bellagio reprezentantele sexului frumos sunt aşteptate la petrecerea ”Păcatele Evei”, care începe înainte de miezul nopţii. Invitaţii serii sunt dansatorii trupei Excess Boys, din Spania. Cine vrea să participe la marea dezbrăcare are intrarea liberă.(Andreea Dancu)