Nu alege o dietă, ci aceste superalimente

20 octombrie 2016 9:38   Trucuri de frumusețe
Ultima actualizare:

Dacă vrei să arzi grăsimile, mănâncă mai mult. Da, acesta este secretul. A fost întocmită o lista a super-alimentelor care ajută la reducerea grăsimii și care sunt considerate un ”ajutor” în procesul de slăbire.

Contrar a ceea ce se crede, mâncatul mai puțin nu reduce nivelul de grăsime, ci consumul de mai multe alimente bogate în elemente nutritive îl face. Alegând o dietă înseamnă restricționarea anumitor produse alimentare în favoarea altora, care slăbesc în cele din urmă metabolismul.

De aceea, înfometarea nu este o soluție pentru slăbit, ci aceasta doar va reduce rata metabolismului, astfel încât energia depozitată va fi folosită pentru a rezista. Mai mult decât atât, în cazul în care o persoană vrea să slăbească începe să mănânce din ce în ce mai puțin, țesutul muscular va arde și va da în schimb un avantaj grăsimii viscerale pe care încerci s-o elimini, plus că, va fi afectată producția de insulină.

Cum să reduci grăsimile cu alimente?

În loc de a fi blocată în ceea ce implică dieta, treci pe un regim alimentar care arde grăsimea și va menține starea de sănătate bună. Este un proces simplu: trebuie incluse în dieta zilnică următoarele alimente:

Află ce super-alimente să incluzi în alimentația ta zilnică pe clickpentrufemei.ro. 

Topul alimentelor care trebuie mâncate ZILNIC fără teamă!Evită aceste obiceiuri alimentare dacă suferi de diabet

Mai multe