Nutriţionistul Mihaela Bilic, 3 sugestii de mese sănătoase. Cum ar trebui să arate micul dejun, prânzul şi cina

14 noiembrie 2019 11:07   Trucuri de frumusețe
Ultima actualizare:

Dr. Mihaela Bilic, unul dintre cei mai de renume nutriţionişti din România, este de părere că poţi consuma orice tip de alimente, atâta vreme cât o faci cu măsură. O dietă sănătoasă include de la proteine şi minerale, până la toate tipurile de vitamine necesare organismului, mai spune specialistul.

Mihaela Bilic a făcut, potrivit eva.ro, câteva recomandări cu privire la felul în care ar putea să arate cele trei mese principale ale zilei, micul dejun, prânzul şi cina.

Sugestii pentru micul dejun:

1iaurt mic (150g) + 1 banană tăiată felii;2 ouă sau omletă (fără ulei) + 1 felie de pâine prăjită + 1 roşie + 1 castravete;1 baton de cereale + 1cana de lapte semidegresat (250ml);2 felii de şuncă + 1 felie de pâine de secară + 1 roşie + 1 ardei gras;Platou cu fructe: 1 banană + 2 kiwi +  2 felii de ananas + 10 căpşuni;1 pumn musli + 1 iaurt mic.

Citește continuarea articolului, aici! 

Citește și: 

Ce se întâmplă în organismul tău dacă consumi apă caldă în fiecare dimineaţă. Efectele sunt uluitoareLavinia Pârva, în colanţi mulaţi, la şase luni de când devenit mamă. Artista a slăbit spectaculos

Mai multe