Ce secrete intime nu trebuie să i le dezvălui soțului

16 ianuarie 2014 15:36   Trucuri de frumusețe
Ultima actualizare:

E adevărat că, la începutul relației voastre, v-ați promis să vă spuneți totul. Dar oare asta include și detalii despre aventurile tale din trecut? Află ce sex-secrete ar trebui să păstrezi doar pentru tine!

Ai intrat în căsnicie având un trecut în spate, la fel ca și soțul tău. Dacă alegi să-i faci confesiuni complete, este alegerea ta: îți cunoști partenerul mai bine și doar tu poți evalua dacă va înțelege și accepta sau nu mărturisirile tale. Nu uita însă că orice dezvăluire e o armă cu două tăișuri!

Dacă îți faci mustrări de conștiință că nu i-ai spus totul soțului tău, privitor la „aventurile sexuale” din trecut, nu te mai tortura degeaba. Specialiștii în relații de cuplu spun că e în regulă să-i mărturisești partenerului de viață doar acele lucruri care nu ar putea dăuna relației voastre.

Câți prieteni? Nu contează!

Soțul tău știe deja – sau își imaginează – că mai mai avut prieteni înainte lui. Are vreo importanță dacă ai avut sau 20? Probabil că nu, dacă ți-ai jurat să-i fii fidelă pe vecie. Prin urmare, e un secret pe care-l poți ține doar pentru tine.

Alte secrete pe care este mai bine să le păstrezi doar pentru tine le găsești pe clickpentrufemei.ro

Mai multe