Pieptul de pui, sursă importantă de proteine
Carnea de pui, dezosată și fără piele, este foarte sănătoasă. O jumătate de piept de pui conține 142 de calorii și doar 3 grame de grăsime, o cantitate mare de vitamine esențiale (B6, B12 E), dar și minerale în cantități mici. Iată de ce este bine să mănânci piept de pui:
Este sursă importantă de proteine
100 de grame de piept de pui conţine în jur de 18 grame de proteine. Proteina este necesară pentru construirea masei musculare şi, de asemenea, pentru a preveni pierderea musculară. Consumul zilnic recomandat de proteine este de 1 gram, ceea ce înseamnă că pieptul de pui îndeplineşte această cerinţă.
Este sursă de vitamine şi minerale
Acest tip de carne conţine vitamina B, care este necesară în prevenirea unor probleme de sănătate precum cataracta, afecţiuni dermatologice şi cardiovasculare, combate oboseala, întăreşte imunitatea, îmbunătăţeşte digestia şi ţine sub control nivelul de colesterol.
Află de ce pieptul de pui e bun pentru organism pe clickpentrufemei.ro.
Alimentele recomandate pentru fertilitate
Iată ce afecţiuni combat bananele mai bine decât medicamentele!