Savurează o tartă pufoasă cu cireşe!

12 iulie 2013 7:57   Trucuri de frumusețe
Ultima actualizare:

Ingrediente:

Pentru aluat: 4 ouă, 1 praf de copt, 200 g unt, 200 g zahăr pudră, 1 esenţă de vanilie, 250 g făină, 30 g cacao

Pentru cremă: 300 ml lapte, 100 g zahăr pudră, 1 plic praf de budincă, 150 g unt

Pentru decor: 300 g cireşe, 1 plic gelatină roşie

Pregatire: 50 minCoacere: 40 minDificultate: medie

Untul îl mixezi cu zahărul pudră, adaugi gălbenuşurile, esenţa de vanilie şi făina cernută cu praful de copt. Încorporezi uşor albuşurile bătute spumă cu un praf de sare.

Opreşti 1/3 din aluat şi îl amesteci cu cacaua. Torni într-o formă de tort unsă şi tapetată jumătate din aluatul alb, pui grămăjoare din cel maro, torni restul de aluat alb şi nivelezi.

Află aici cât trebuie să coci pandişpanul

Mai multe