Secretul murăturilor în saramură - cum le prepari ca să rămână tari şi crocante

14 noiembrie 2019 11:08   Trucuri de frumusețe
Ultima actualizare:

Dacă nu ţi-ai umplut cămara cu murături şi vrei să te pregăteşti din plin pentru iarnă îţi propunem să descoperi secretul murăturilor în saramură.

Murăturile n-ar trebui să lipsească din casa niciunei gospodine, mai ales că merg de minune cu mâncărurile grase din timpul iernii şi au şi proprietăţi curative.

Fie că vrei să pui la murat gogoşari, castraveţi ori alte legume, dacă vrei să rămână tari trebuie să adaugi câţiva căţei de usturoi, care vor da o aromă aparte murăturilor.

Citește continuarea articolului, aici! 

Citește și: 

Ce se întâmplă în organismul tău dacă consumi apă caldă în fiecare dimineaţă. Efectele sunt uluitoareLavinia Pârva, în colanţi mulaţi, la şase luni de când devenit mamă. Artista a slăbit spectaculos

Mai multe