Spaima prin care a trecut o tânără care ieșise la terasă cu iubitul. Jandarmii l-au percheziționat și au găsit inelul de logodnă

7 mai 2021 9:52   Trucuri de frumusețe
Ultima actualizare:

Moment emoționant, pe o terasă din Năsăud. O tânără și iubitul ei veniseră să bea un suc, însă jandarmi păreau că le-au stricat planurile. Totul s-a terminat cât se poate de minunat. Fata a primit inelul de logodnă.

Oamenii legii aveau o misiune extrem de importantă. Au mers la localul unde se aflau Ariana și Daniel și l-au luat pe sus pe tânăr, l-au pus cu mâinile ridicate pe mașina de intervenție și l-au percheziționat.

Ariana s-a speriat foarte rău, crezând că iubitul ei este implicat în ceva grav. Însă, în câteva clipe, totul a ieșit la iveală. Jandarmii au descoperit în buzunarul tânărului o cutiuță de dimensiuni mici în care se afla ceva extrem de valoros: promisiunea unei iubiri pe viață.

-       Vrei să fii soția mea? a întrebat Daniel cu emoție în glas.

-       Da! i-a răspuns Ariana, foarte surprinsă de gestul iubitului său.

        Totul fusese pus la cale de către Daniel pentru Ariana, fata pe care o iubește de peste 3 ani și pe care a dorit să o ceară în căsătorie într-un mod mai puțin convențional, complici fiindu-i jandarmii năsăudeni.

Inelul de logodnă a ajuns, ”în siguranță” pe degetul fetei.

Inelul de logodnă al Prințesei Eugenie, de două ori mai scump decât al lui Meghan Markle

Mai multe