Uite cum să porţi încălţămintea în printuri leopard!

21 iulie 2015 12:22   Trucuri de frumusețe
Ultima actualizare:

Printurile sunt un must-have în această vară, iar încălţămintea- leopard nu face excepţie. Dacă ţi se pare dificil de combinat, află că lucrurile sunt mai simple decât crezi. Iată mai jos trei idei ca să-ţi asortezi corect pantofii-leopard ţinutei pe care o porţi la serviciu, pe stradă sau la o întâlnire romantică. 

1. La serviciu - Alege pantofi cu talpă joasă, cu printuri leopard, şi combină-i cu o pereche de pantaloni capri de culoare închisă: negru, bleumarin, navy sau ciocolată. Asortează ţinutei o bluză sau un blazer dintr-un material subţire şi elegant, de vară, precum matasea. Vei avea un look demn de o zi la birou.

2. La o întâlnire romantică - Trebuie să alegi pantofi cu toc înalt, fără platformă şi cu vârful ascuţit. Combină încălţămintea cu o fustă scurtă, deasupra genunchilor, cu pliuri sau un model-creion.

3. Casual - Optează pentru o pereche de espadrile în printuri leopard, o pereche de blugi strâmţi şi un blazer sau sacou lejer. Această ţinută este perfectă pentru o plimbare de seară prin parc sau atunci când mergi la shopping.

Mai multe